Lake District 2016

Lake District 2016

zaterdag 12 juni 2010

Toeren met een Doel


Vandaag organiseren de Veluwse Motor Toer Club en de Rotaryclub Ermelo Putten voor de 19e maal de Internationale VMTC-Motary.
De route van ongeveer 450 kilometer voert vanaf de start op het Marktplein in Putten, via het oosten van Nederland naar onze Oosterburen en eindigt net als vorig jaar bij Arjan Brouwer Motorsport in Putten.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen zowel bij de start, als onderweg en bij de finish uiteraard voldoende eten, drinken en andere versnaperingen. Verder is er een leuke herinnering.
De in de loop der jaren ontwikkelde formule van een goed georganiseerde motor-toerdag met een opbrengst voor een goed doel is populairder dan ooit. De grote deelname, ook uit het buitenland, bewijst dat ieder jaar opnieuw.
Jaarlijks brengen zo'n 800 deelnemers ruim € 30.000,- op voor de goede doelen die ieder jaar opnieuw dankzij de deelnemers aan deze toertocht kunnen worden gesteund.

De keuze voor het goede doel VMTC-Motary 2010 is gevallen op het project Triple-O.
Triple-O helpt weeskinderen in Oyugis Kenia aan een eerlijke, goede en zelfstandige toekomst. Het dorpje Oyugis ligt in West-Kenia in de provincie Zuid Nyanza aan de internationale verbindingsweg tussen Uganda en Tanzania. Dicht bij het prachtige meer "Lake Victoria". Het is dan ook nauw betrokken bij de visvangst op het meer.
Meer informatie over het project is te vinden op: http://www.4triple-o.nl/

Dit jaar kan ik helaas zelf niet mee doen. Ik heb de route op Hemelvaartdag wel voorgereden. Het is een prachtige tocht. Als voorzitter van het organiserend comité wens ik iedereen een mooie dag.

Nabericht 13 juni 2010:

Voor de liefhebbers staat er inmiddels een videofilmpje van de "Start" en het "Eindpunt" op YouTube.

Geen opmerkingen: