Lake District 2016

Lake District 2016

maandag 11 oktober 2010

Kattegat


Geheel onverwacht ben ik vrijdagavond j.l. met een zwager naar Zweden afgereisd, waar hij voor zijn bedrijf "even" iets moest afleveren.

Met z'n tweeën is altijd gezelliger en bovendien kun je elkaar met rijden nog eens afwisselen.

Natuurlijk heb ik mijn fototoestel meegenomen, maar van fotograferen is helaas weinig terecht gekomen.
Jammer, want de natuur is daar momenteel in de herfst adembenemend mooi.

2 opmerkingen:

Michel Gastkemper zei

Jij hebt ook altijd iets bijzonders, Adri! Ik weet niet hoe je dat hem lapt. Waarschijnlijk ben je gewoon een avontuurlijk type. Bij mij gebeurt nooit wat... bij wijze van spreken.
(Woordverificatie: naledu)

Adri zei

Hoi Michel,

Ja, soms gebeuren dit soort dingen gewoon. Deze keer kwam het toevallig goed uit en dan ben ik inderdaad avontuurlijk genoeg om daar op in te gaan.
Ik heb nu ook ervaren wat het is om koerier te zijn. Het is een leven vol verrassingen. De klant is koning. En als die wil dat er een pakje wordt weggebracht, dat er zo snel mogelijk moet zijn, dan doe je dat.
In dit geval betekende dat: vrijdag 17.00 uur de opdracht. Om 19.00 uur vertrekken. Doorrijden en op zaterdag 16.00 uur afleveren in Zweden, 1650 km verder.
Het zal vast wel een heel belangrijk pakje zijn geweest. Ik heb geen idee.

Na een goede nachtrust zijn we vervolgens op ons gemak zondag weer teruggereden, weer 1650 km. Dat moet je niet iedere week doen, want het is natuurlijk doodvermoeiend.

Overigens was ik voor het eerst van mijn leven in Zweden. Het was prachtig weer en de natuur was adembenemend mooi. Ik kan natuurlijk niet oordelen over de rest van Zweden, maar de eerste indruk was fantastisch.

Hartelijke groet,

Adri