Lake District 2016

Lake District 2016

dinsdag 15 november 2011

Solse Gat


Degene die ooit in het Speulderbos in Drie zijn geweest zullen ongetwijfeld ook "Het Solse Gat" kennen.

Een wat mysterieuze plek in het bos, een grote kuil, waarover zich allerlei verhalen de ronde doen. Er zou o.a. een oud klooster hebben gestaan.

Of het allemaal waar is of niet, het is een mooie plek. Je kunt er even heerlijk uitrusten en je gedachten de vrije loop laten gaan.

4 opmerkingen:

Michel Gastkemper zei

Beste Adri,
Ben ik even een week niet op bezoek geweest, ben je me zomaar voorbijgestreefd met het aantal blogberichten: ik tel er nu 1072, terwijl ik momenteel op 1066 zit... En ook je bezoekersaantallen gaan omhoog, nu al gemiddeld honderd per dag. Je weblog is het dubbel en dwars waard! Je blijft de mooiste foto’s met bijpassende teksten produceren.
(Woordverificatie: keebrupe)

Adri zei

Dag Michel,

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Het klopt inderdaad dat het aantal bezoekers de laatste tijd flink is gestegen. Maar die cijfers begrijp ik toch niet helemaal. Als je het aantal bezoekers van 35.000 deelt door 1000 berichten kom ik niet verder dan gemiddeld 35. Toch?
Maar goed, ik vind het leuk dat er zoveel belangstelling is.
Het kost me overigens de laatste tijd wel veel inspanning. Sinds 1 november ben ik werkzaam als interimmanager bij De Borg in Den Dolder en dat vergt veel energie.
Aan de andere kant is dit ook wel een leuke ontspanning. Dus ik blijf nog wel een doorgaan.

Hartelijke groet,
Adri

Kees zei

goede avond Adri, inderdaad ik ben er al heel vaak geweest, maar ja als je 22 jaar op de Veluwe vertoeft kan dat ook niet anders. Het blijft een mooie plek zo onverwachts. Het gehele spieler en speuler bos is een prachtig stuk natuur. heerlijk om te wandelen en te fietsen,
Mooie foto Adri, leuk om deze plek op jouw weblog terug te zien.
Groet Kees

Michel Gastkemper zei

Beste Adri,
Dat met dat gemiddelde zit zo: de teller telt het totaal aantal deze week (momenteel 701, staat als laatste bij Visits) en deelt dat door zeven dagen en komt daardoor uit op het gemiddelde deze week van honderd. Ook de gemiddelde duur van het bezoek geldt alleen voor de afgelopen zeven dagen.
Ja, ik had het al op LinkedIn gezien dat je aan het interimmen bent bij de Borg. Gefeliciteerd! Het zal wel weer even wennen zijn. Het is mooi om weer op vraag dienstbaar te kunnen zijn aan de maatschappij. Ik kan me voorstellen dat het wat veel wordt zo, maar een foto alleen op je weblog kan ook; eventueel maak je er een raadseltje van... je hebt materiaal genoeg.
(Woordverificatie: lingona)