Lake District 2016

Lake District 2016

vrijdag 30 december 2011

Oliebollentijd


Eindelijk is het dan zover!

De Jaarwisseling staat weer voor de deur, en u hebt natuurlijk het hele jaar al weer uitgekeken naar die lekkere en grote oliebollen van het mannenkoor "Fontanus" uit Putten.
We gaan met elkaar en duur jaar tegemoet. Met deze actie hoopt het koor een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze gezamenlijke kosten.

Het koor vraagt nog steeds geen toegang voor de concerten. Dat hoopt men ook volgend jaar zo te houden. Met dit soort acties is het koor in staat om de concerten te kunnen financieren.
Ook dit jaar zijn de oliebollen weer gebakken door de echte warme bakker uit Putten. Dat betekent: grote oliebollen van minimaal 80 gram, van goede kwaliteit.

Prijs per 8 oliebollen € 5,50. U kunt ze bestellen via de website van het koor en afhalen bij de kraam naast de Aker in Putten op 30 december van 11.00 uur tot 15.00 uur.Maar rechtstreeks kopen aan de kraam kan natuurlijk ook.
Dat is wel zo gezellig.

Het koor wenst iedereen die het koor het afgelopen jaar heeft gesteund Gezegende Kerstdagen en een Goede Jaarwisseling toe.

Geen opmerkingen: