Lake District 2016

Lake District 2016

dinsdag 21 augustus 2012

Erbsensuppe mit Würstchen


De Musschen vielen bijkans Tod von dass Dach, maar deze man had bedacht om de motorrijders afgelopen zaterdag op de Köterberg in Duitsland Erbsensuppe mit Würstchen te gaan verkopen. Mit Nachslag nog wel.

Uitgerekend in dit warmste weekend sinds jaren hadden wij gepland om met de Foto Cirkel Zeewolde een motorreisje naar het Wesenbergerland te gaan maken. Drie dagen in een heet motorpak, zondag op de terugreis tussen de 30 en 35 graden, om deze ultieme foto te kunnen maken.Tja, je moet er wat voor over hebben.
Overigens had ik het idee dat, ondanks het feit dat de opstelling er indrukwekkend uitzag, de man toch ook wel een beetje twijfelde...

2 opmerkingen:

Michel Gastkemper zei

Met de Foto Cirkel een motorreisje? Ik dacht dat dat twee gescheiden werelden waren: de motormannen en -vrouwen en de fotografeerders. Maar nu krijg ik toch het idee dat die twee groepen dezelfde zijn...

Adri zei

Ha Michel,

Je hebt gelijk. De meeste motormannen en -vrouwen kunnen niet fotograferen, en de meeste fotografeerders kunnen niet motorrijden.
Soms kun je een coalitie proberen te vormen. Tenzij je, zoals Marc Rutte nu doet met de socialisten, de anderen als een bedreiging ziet.

Motorrijders kijken ook naar hetgeen zich in de wereld afspeelt, en fotografen moet zich soms ook voortbewegen. In dat spanningsveld heeft zich het uitje met de Foto Cirkel naar het Wesenbergerland afgespeeld.

Maar ik moet er direct bij zeggen dat er van fotograferen weinig is terecht gekomen. Het was bloedheet en op het moment dat we afstapten zochten we direct de schaduw of een terrasje op. Maar het kan wel. Ik heb een motor waar zelfs mijn statief van 2 meter dwars in de twee zijkoffers past…

Hartelijke groet,

Adri