maandag 10 februari 2014

VaarwelOp "10 februari 2009" ben ik begonnen met dit Blog. Vandaag precies vijf jaar geleden.

Het was een experiment waarvan ik op dat moment niet zo goed wist of en hoe lang ik dat zou volhouden. Regelmatig? Eén foto per week? Of meer?
Het zijn er 1920 geworden, iedere dag één. Soms twee.
Ik had ook geen idee of er belangstelling voor zou zijn. Per vandaag staat de Sitemeter op 101.194 visits en de teller bij Google op 234.587 pageviews. Er zijn 32 vaste volgers, waarvan ik er een aantal tot mijn vaste Blogvrienden ben gaan rekenen omdat zij regelmatig, soms dagelijks, reageerden op mijn berichten. Ik ben jullie, Ger, Michel, Mirthe, Kees, Joke, Irma, Harry, Hennie, Josien, Peter, etc. daar ongelooflijk dankbaar voor. Het klink een beetje hoogdravend, maar jullie hebben mijn leven verrijkt gedurende de afgelopen vijf jaar.

Maar ik vind vijf jaar ook een mooi moment om te stoppen. Het vraagt veel tijd en discipline, die ik er overigens met veel plezier aan heb besteed. Anders had ik het ook niet zo lang volgehouden. Maar ik doe dit ook naast mijn werk en naast vele andere bezigheden. En dat betekent vaak: kiezen. En dat ga ik nu ook doen. Het wordt tijd voor wat anders.
Dat betekent niet dat ik stop met fotograferen. Dat is nu eenmaal mijn passie. Ik ga op zoek naar een andere uitingsvorm. Als ik er uit ben zal ik het melden. Maar voorlopig eerst even rust. Dat betekent dus dat dit mijn laatste bericht is op dit Blog.

Heel hartelijke dank voor jullie belangstelling!
Ik ga jullie missen. Maar, wie weet, tot "ziens", ergens op het web.
Vaarwel!

6 opmerkingen:

Kees zei

Hallo Adri, Een nieuwe stap naar een nieuwe uitdaging is altijd positief, ik wens je daarbij heel veel plezier en gezondheid toe. Dank u ook voor de vele bezoekjes aan mijn blog. Het was altijd zeer prettig en zou dit gaan missen.
Een warme groet van Kees.

Joke (Jokes Camera) zei

Dat kan ik helemaal begrijpen, Adri. Het kost heel veel tijd om een blog bij te houden en er zijn nog zoveel andere dingen die je ook wilt of moet doen. Ik ken dat. Je kunt prachtig fotograferen. Ik heb van je foto's genoten.

Tot slot heb ik nog een mooie trap voor je. Zie: http://miadomo.nl/wp-content/uploads/Lloyd-hotel-kamer-2211.jpg. Dit is een trap uit het Lloyd Hotel in Amsterdam. Het is het Open Monument van februari en open op 15 en 16 februari. Zie ook de site.

Het ga je goed. Groetjes, Joke

Anonymous zei

Jammer Adri, want ik vondt het erg leuk elke dag even te kijken en te lezen wat er weer voor moois stond, maar gelukkig zie ik op een andere manier nog foto's van je als we onze club avond hebben. Maar snap het wel dat het soms te veel is er zijn nog meer dingen in het leven.
Groet Hennie.

Ger zei

Dag Adri,

Tja.....het zat er aan te komen dat jij met bloggen gaat stoppen,jij gaf het al eerder aan,helaas......
Kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb van je mooie foto's en jou altijd bijzondere tekst daarbij die mij vaak aan het denken én zoeken op het web gezet heeft.

Wil jou hartelijk bedanken voor al die fijne blogjaren!!!
Ga je dagelijkse foto missen!!

Succes met alles wat je doet en met nieuwe dingen die ongetwijfeld op je pad zullen komen en je leven nog meer verrijken,het ga je goed!!!

Lieve groet!!
Ger

Mirthe Duindam zei

Dag Adri,

Ja, het is begrijpelijk. Je hebt het al zo lang en consequent volgehouden. Bij mij is het van lieverlede minder geworden. Dat geeft ook geen duidelijkheid en afgrenzing. Mooi dat je een duidelijk punt aangeeft. Je had ons ook al voorbereid.

Heel veel dank voor alle jaren inspirerende foto's met leuke en leerzame bijschriften.
Het ga je goed en geniet van de andere bezigheden!

Heel hartelijke groet,
Mirthe

Michel Gastkemper zei

Tsjonge Adri,
Wat heb jij het lang volgehouden! Dagelijks niet alleen een foto, maar ook een bijpassende tekst. En dat vijf jaren lang. Dat kunnen maar weinigen je nazeggen. Ik in ieder geval niet. Ik heb genoten van de zorg waarmee je elke dag aandacht aan je zelf geschoten beeld gaf en de kring er omheen vaak uitbreidde met je tekst. We hebben je zo een beetje mogen leren kennen, waarvoor heel veel dank!