zondag 21 mei 2017

De taal van de zee 2

Schiermonnikoog, mei 2017. Nikon D800; AF-S Nikkor 24-70 mm f/2.8 G ED IF; 70 mm; f/16; 1/400 sec; ISO 400
De taal van de zee is voor ons een geheim. Maar het is altijd weer een belevenis om over het strand te zwalken en even lekker uit te waaien. Je neemt er altijd iets van mee.

2 opmerkingen:

Ger zei

Dag Adri,

Ook al heten we geen Sil....

Kan al een hele poos niet meer rechtop lopen door omstandigheden,eigenlijk de juiste houding om met je ogen gericht naar het zand te zoeken naar mooie natuurlijke voorwerpen die de zee geeft.


In mijn goeie ouwe tijd kon ik uren over het strand lopen en aan de vloedlijn in Cadzand/Groede en Nieuwvliet zoeken naar haaientanden en andere fossielen.

Wie weet heb ik het geluk om over een poos ook weer met camera het strand op te gaan nu het traject in gang is gezet met neurochirurg die mij gaat opereren.

Fijne zondag,
GerAdri zei

Beste Ger,
Bedankt voor je reactie. De zondag is al haast weer voorbij. Ik lees je reactie nu pas. Ik was een paar dagen met de motor op stap. Wat naar om te lezen dat je omstandigheden gepaard gaan met lichamelijke beperkingen. Uit de berichten die we de laatste jaren uitwisselen heb ik de indruk gekregen dat je er graag op uit trekt. Hopelijk kan een operatie je helpen het buitenleven weer op te pakken. Veel sterkte!
Hartelijke groet,
Adri