Lake District 2016

Lake District 2016

zaterdag 19 augustus 2017

Duo Marathon Putten


Het is helaas niet zo mooi weer als vorig jaar tijdens de Duo Marathon Putten. Maar prima weer om te lopen. Niet te warm, niet te koud. En ach, een buitje...
De DMP is geen hele marathon maar dit jaar een route van 24 kilometer. De deelnemers leggen als duo, om de beurt hardlopend en fietsend, de route af. Vanuit het centrum van Putten gaat de route door de prachtige bossen, over de heide, door de buurtschappen en langs de kastelen en landhuizen  van Putten en Ermelo. Onderweg zijn er gezellige stops met proeverijen, muziek, dans, interactieve activiteiten etc.

Het zou ook nog wel eens een waterballet kunnen gaan worden. Maar ja, je moet wat over hebben voor het goede doel: Dit jaar lopen en fietsen we voor jeugdorkesten op scholen.

4 opmerkingen:

Adri zei

Helaas de Duo Marathon niet kunnen uitlopen. Mijn maatje werd na 15 km onwel en heeft moeten afhaken. Gezondheid is uiteindelijk belangrijker dan presteren, niet waar?

anke huizing zei

klopt, wens je maatje beterschap, volgend jaar herkansing toch?

Ger zei

Dag Adri,

Het ziet er aardig sportief uit jullie als duo voor het goede doel.

Gelukkig trok het lichaam van je maatje zelf aan de rem en gaf de grens aan tot hier en niet verder....

Hopelijk bleef het bij een waarschuwing en is er niks ernstigs aan de hand.

Maar jullie hebben de foto nog ☺

Groet,Ger


Adri zei

Voor de volledigheid moet ik even opmerken dat dit de foto van vorig jaar was. Dit jaar liep ik met iemand anders. En gelukkig kan ik melden dat het met Cor weer goed gaat.