Lake District 2016

Lake District 2016

zaterdag 16 juni 2012

White Cliffs of Dover.


Het is toch altijd weer een indrukwekkend gezicht. Op de heenweg was het wat bewolkt, maar tijdens de terugreis konden we genieten van een bijna strak-blauwe lucht, waartegen de White Cliffs of Dover mooi afstaken

Als je er dan ook "Vera Lynn" nog even bij haalt dan is het sfeertje weer helemaal compleet.

2 opmerkingen:

Ger zei

Dag Adri,

Bij het kijken naar deze mooie foto waar de krijtrotsen zich witter dan wit afsteken tegen de blauwe lucht denk ik niet meteen aan Vera Lynn de The Forces' Sweetheart...
Zal wel komen omdat mijn lief als Marineman van ná de oorlog is(en dat wil hij graag zo houden)

Maar schepen,zeeën en kusten blijven hem altijd nog boeien.
Voor de hobby bezoekt Harry al vele jaren op gezette tijden Engeland en toen onze kleinzoon jaren geleden wel eens sip keek omdat opa met de boot ging en hij niet mee mocht, werd er afgesproken tussen die twee dat ze in de zomer met de boot samen naar Engeland zouden gaan, zomaar 'n dagje op en neer.
Ze kwamen ook in Dover aan en Niels maakten zo klein als hij was mooie foto's want oma moest die witte kust ook zien.....ook verzamelde hij stenen op het strand want oma bracht zelf ook altijd stenen mee van vakantielanden.
Z'n rugzak was er zwaar van bij thuiskomst en ik hoorden hele verhalen.
Eerst had hij nog een andere bedoeling met die stenen, een spreekbeurt op school en daarna zou ik ze krijgen......
...... en daar dacht ik net weer aan bij het bekijken van de foto....,
zal eens een hartig woordje met het inmiddels lange end van 1.95 m spreken.....heb die stenen van de witte krijtrotsen van Dover namelijk nooit meer terug gezien;-)

Fijne zondag en hartelijke groeten!!
Ger

Adri zei

Dag Ger,

Bedankt voor je verhaal. Leuke herinnering!
Tsja, misschien zit er niets anders op dan zelf een keer naar Engeland te varen om stenen te zoeken. Ik kan het je echt aanbevelen.

Fijne dag verder,

Adri