Lake District 2016

Lake District 2016

dinsdag 23 april 2019

Tulpenroute


Tweede Paasdag is bij uitstek een dag om de bollenvelden te gaan bekijken. Niet in Lissen of bij de Keukenhof. Daar is het mij met deze dagen veel te druk. Maar de Flevopolder doet er qua schoonheid beslist niet voor onder.
En voor u nu gaat zeggen: die rode tulp daar rechts heb je er zeker zelf in gezet? Die stond er echt! Ook moeder natuur weet kennelijk dat Der Rote Punkt in een foto, het geheel helemaal oplicht.

3 opmerkingen:

Kees zei

Ha Adri inderdaad ook daar zeer veel bloembollenvelden te zien toevallig zijn wij vorige week daar de snelweg geheel overgereden, inderdaad over een lengte van ruim 57 kilometer zijn er bollenvelden te zien.
Groet kees.

Ger zei

Dag Adri,

Denk niet dat de natuur er ook maar enige hand in heeft dat die ene rode tulp tussen de gele bloeit, zal eerder te wijten zijn aan 'n mensenhand tijdens het sorteren van de bollen.

Fotografen zijn altijd blij met die vreemde eend in de bijt aan de vele foto's te zien die ervan gemaakt worden.

De bollenboeren minder want meerdere keren per dag lopen er zoekende ogen door de bollenvelden om niet enkel zieke exemplaren te verwijderen maar ook tulpen met afwijkende kleur.

Dat rood het goed doet op foto dacht ik ook nog toen ik pas geleden de winnende Worldpress photo onder ogen kreeg.

Groet,Ger

Tine de Jong zei

Het was er behoorlijk druk in lisse las ik wel en zelfs aan de kant stonden vele de velden daar ook te bekijken en te fotograferen waar daar ook weer vele file's ontstonden. Maar jou foto vond ik heel mooi en vooral dat de rode tulp er uit sprong. Ik was wat aan het zoeken en kwam zo op je mooie blog terecht. Ik kom zeker nog eens op visite want wat ik zag en mocht ontmoeten vond ik erg mooi.