Lake District 2016

Lake District 2016

maandag 31 december 2012

Voorbij



De laatste dag van het jaar. Tijd voor reflectie.

Het is net of het ieder jaar sneller gaat.   Een open deur natuurlijk. Dat gaat zo als je ouder wordt.
Terugkijkend constateer ik dat wij persoonlijk een goed jaar achter de rug hebben. Ondanks de crisis hebben we allemaal (weer) werk. Zorgen rond de ouders, dat wel. Maar met de kinderen en kleinkinderen gaat het goed. Twee ervan hebben een huis verkocht en gekocht en zitten midden in de verhuizing/verbouwing. En het belangrijkste: we zijn gezegend met een goede gezondheid.
Kortom: we kijken met dankbaarheid terug en zien het komend jaar met vertrouwen tegemoet.

Nog even wat Statistieken:

Dit is het 391e Blogbericht van dit jaar. Vorig jaar waren dat er 378. In totaal staat de teller nu op 1511.
Het aantal bezoekers op dit Blog is het afgelopen jaar weer gestegen. U kunt dat zien op de Sitemeter helemaal links onderaan.

Er waren in 2012 (tot gisteren 22.00 uur): 35.356 visitors, met  60.607 pageviews. Ter vergelijking; In 2011: 26.562 visitors, met 44.875 pageviews. Met een dip in de zomer.
Sinds de start van Blog op 10 februari 2009 komt het totaal daarmee op 75.329 visitors met 132.122 pageviews.
Het gemiddeld aantal visitors per dag ligt de laatste tijd zo rond 92, het gemiddeld aantal pageviews op 160, met een gemiddelde bezoektijd van 1,3 minuut.

Allemaal heel hartelijk dank voor uw bezoek en voor de vele vriendelijke reacties die ik ontving. Het was me een genoegen. Ik hoop u volgend jaar weer terug te zien.

2 opmerkingen:

Kees zei

Hallo Adri, Net als U mogen ook wij ons gelukkig prijzen, goed jaar ahter de rug, inderdaad ondanks de crisis. Maar hebben het nog goed. Met de kinderen is alles oke. Komend jaar April mag ik stoppen met werken en mag hopelijk nog een jaartje genieten van de Fut alvorens met Pensioen te gaan. Al bij al een mooi vooruit zicht.
Groet Kees

Hennie. zei

Heb het afgelopen jaar genoten van je foto's en teksten, wens je een goede jaarwisseling en een gezond nieuwjaar en hoop dan weer te genieten van hetgene wat hier tevoorschijn komt.
Groet Hennie.