vrijdag 20 mei 2011

Doorkijkje


Het afgelopen jaar heeft men bij Paleis Het Loo een "Entreegebouw" gemaakt met daarin een een soort ontvangstruimte met uitzicht op het bos erachter.

De architect, Koen van Velsen, heeft het zitgedeelte gespiegeld terug laten komen in een trap naar buiten.

Ik weet niet of ik het zo duidelijk verwoord heb. Leuk is het wel, vooral als je van trappen houdt.

4 opmerkingen:

Mirthe Duindam zei

Dag Adri,

Dit is erg mooi zo! Hier hou ik van!

Hartelijke groet,
Mirthe

Adri zei

Hoi Mirthe,

Ja, mooi hè?
Het gebouw is echt opgenomen in de natuur, of, anders gezegd, ze hebben de natuur naar binnen gehaald.
Zo hoort het eigenlijk ook.
Eén zijn.

Hartelijke groet,

Adri

louisa zei

Hallo adri
Weer erg mooi, hoe de natuur bij het gebouw hoort.
Het lijkt wel of alles door loopt zo mooi.
Gr. Louisa

Ger zei

Is het ook al niet jaren 'n trend om de sfeer van de huiskamer terug te laten komen in de tuin, zodat beiden op elkaar aansluiten....

Je hebt het geheel weer mooi weten te vangen in je foto, aan alle kanten zie ik de weerspiegeling terug.

Nou doet rood het meestal altijd goed op een foto, dat afzetlint heeft men natuurlijk niet zomaar aan de bomen gebonden, het is een waarschuwing,afzetting,verboden gebied of gevaarlijke situatie voor publiek,een van de verplichte regeltjes in Nederland.

Maar ik heb wel zoveel fantasie dat ik het even laat verdwijnen op de foto;-)

Fijn weekend waarin het mooie weer met stappen omhoog gaat volgens mij.

Lieve groeten,Ger